fbpx

The Development School

Menno Molendijk

The Development School is een initiatief van Menno Molendijk.  Menno is coach en werkte de afgelopen 30 jaar met tal van mensen in organisaties en overheden op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

 

Hij verdiept zich vanaf z’n 12e in aspecten van mannelijke en vrouwelijke energie, kwaliteiten en talenten en combineert dit met elementen uit de boven- en onderstroom. Hij ontwikkelde concepten op het gebied van sociale innovatie, schreef twee boeken over leiderschap en verbindt dit met gedrag in de dagelijkse praktijk.

Menno is zeer ervaren als facilitator van groepen en gedreven jou je potentieel te laten ervaren. Hij doet actief in programma’s mee, brengt kort een relevante theorie in en op gepaste momenten voorziet hij de discussie van een kader.

Verwacht een combinatie van humor, relativering en  werkelijke diepgang in je zoektocht naar onverkende delen van jezelf. Niets moet en alles mag. 

The Development Man regio ’t Gooi: Voor meer informatie over Menno kijk je op www.mmo.nl , neem contact op op telefoonnummer 06-54907163 of mail mennomolendijk@mmo.nl 

Dorien van Nieukerken

Dorien is een gedreven vrouw. Gedreven om te groeien in haarzelf, en groei mogelijk te maken voor anderen. Gedreven om haar blik steeds meer te verruimen naar de wereld en naar haarzelf en naar dat wat ze nog niet ziet en weet. Groei is alleen mogelijk als geest en hart zich kunnen openen. Gedreven door een grote dosis creatieve energie, ziet ze altijd mogelijkheden die ze graag concretiseert. Ze bewondert het potentieel en de schoonheid die in ieder mens aanwezig is, zichtbaar of onzichtbaar.

Haar hele leven heeft Dorien gewijd aan het leven op zielsniveau. Met een spirituele wijsheid, praktische ervaring en met een onovertroffen oog voor schoonheid en bezieling leeft ze haar missie om mensen met elkaar te verbinden.

Dorien begeleidt The Development Woman. Voor informatie over Dorien kijk je op www.dorienvannieukerken.nl of mail info@hearttoheart.nl 

Victor Neyndorff

Als je als man wilt groeien moet jezelf steeds weer opnieuw kunnen uitvinden. Het gaat daarbij meer om hoe je kijkt, dan wat je weet. Want als je manier verandert waarop je naar dingen kijkt, veranderen de dingen. Dat is 60 jaar Victor’s conclusie als ex-politieman, ex-marketingman, ex-reclameman, ex-communicatieman, ex-zakenman, ex-marathon trainer, ex-gescheiden man en zoon en vader-van.

Victor ziet zichzelf als masterstudent in transformatie en coacht succesvolle mensen en teams om doorbraken te realiseren in hun communicatie, performance, relaties en welzijn. 

The Development Man regio Haarlem: Neem contact op met Victor op telefoonnummer 06-53967411 of mail victor.neyndorff@gmail.com

Pieter Eeltink

Om je als man te ontwikkelen heb je mannen nodig. Gelijkgestemde mannen die hetzelfde doel nastreven. Thema’s als wie je als man bent, als zoon, als vader en als echtgenoot. Het spreekwoordelijke “Je mannetje staan” is in de verschillende rollen makkelijker gezegd dan gedaan. Als deelnemer van “mannen” events heeft Pieter zelf in de laatste 15 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Professioneel heeft Pieter al heel wat bedrijven van binnen en buiten gezien. Het bereiken van resultaten met een team is altijd de rode draad geweest. De mooiste opdrachten waren als er naast het teamresultaat ook aandacht was voor individuele groei. Dit ontstond op informele basis maar bij zijn laatste partnership was dit juist het doel van de trajecten.

Bij de The Development Man komen voor Pieter de twee richtingen bij elkaar waarbij hij met passie de individuele deelnemers wil laten groeien in hun man zijn.

The Development Man regio Amsterdam: Neem contact op met Pieter op telefoonnummer 06-22994509 of mail pieter.eeltink@gmail.com

Peter Weertman

Ontdekken wie je bent als man, waarom doe je wat je doet, wat drijft je en wat heb je nodig om balans en levensvreugde te ervaren of te bereiken? Deze vragen zijn essentieel voor Peter.

Peter is zeer geïnteresseerd in wat hem en anderen beweegt. Hij ziet zijn leven als een ontdekkingsreis, hij leert iedere dag en wordt iedere dag weer een beetje bewuster.
Hij heeft door de jaren heen mogen ontdekken wie hij was als zoon, partner, vader van twee zoons, vriend en als professional in het werk.

Peter gaat ervan uit dat we allemaal uniek zijn maar ook veel overeenkomsten hebben in de levensvragen van alledag. Hij vindt het mooi om in een veilige groep op een humorvolle en uitdagende manier met elkaar van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en ervaringen te delen. En dan zo ons bewustzijn te ontwikkelen en vertrouwen in onszelf te versterken.

Na een carrière van 20 jaar in commerciële en managementfuncties, ondersteunt hij de laatste 20 jaar professionals en organisaties met diverse programma’s waarbij hij het leuker, succesvoller en makkelijk maken van zaken voorop zet. De mens staat daarbij centraal, want mensen maken het verschil.

Peter is een nuchtere, realistische onderzoeker met een optimistische kijk en met een groot vertrouwen in de mens.

The Development Man regio Eindhoven: Neem contact op met Peter op telefoonnummer 06-42810147of mail peter.weertman@gmail.com

in een notendop

Het gedachtegoed