fbpx

The Development School

The development discovery

Retreat in Spain

Purpose Passie en Power

Denk je stiekem wel eens “is dit het nou? Neemt de automatische piloot het langzaam van je over? Voel je soms gevangen in je berg aan verantwoordelijkheden? Heb je het gevoel dat je op de achterbank zit en je partner, kinderen en werk het langzaam overnemen? Je voelt je een eendje in een warm bad. Alles is ok. Je dobbert rond zonder een idee waarheen? Te veel druk en te weinig tijd om je leven een positieve spin te geven?

Of misschien heb je wel een beetje wat je wilt – een relatie die bruist, werk van betekenis, een fit lichaam. Maar je mist de tijd, de inspiratie, de energie en het doorzettingsvermogen. Je wacht, want nu kan het zeker niet. Je denkt, het juiste moment dat komt vanzelf en dan creëer ik mijn doorbraak. Maar je weet dat er geen doorbraak komt als jij geen stap neemt.

Wachten of Beginnen

Je kunt blijven wachten. Bijvoorbeeld op een crisis in je relatie, op je werk, met je ouders, je gezondheid of een andere grote tegenslag, want die komt er. Je kunt natuurlijk ook wegkijken, verder overleven in plaats leren leven. Verder dobberen. Heel begrijpelijk, want veranderen voelt moeilijk en lastig. Misschien voelt nu wel als onmogelijk.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op een persoonlijke tegenslag. Dat durven maar weinigen. Om eerlijk te kijken naar jezelf. In welke gebieden van mijn leven ervaar ik niet het succes of geluk dat ik eigenlijk wel zou willen? Wat is nu onmogelijk, maar zou ik wel mogelijk willen maken in mijn leven?

Verdiep jezelf

Het Development Discovery programma is een programma dat is gericht op het realiseren van doorbraken in je leven en werk. Het is werken en gericht op het realiseren van wat je wilt. Wat is belangrijk voor jou als man? Ontdek je purpose, doorbreek barrières, creëer de relaties die je wenst. En leid het leven dat je wilt. Het Development Discovery programma kan je helpen jou naar een volgend niveau te transformeren.

Deze retreat is gericht op het toegang krijgen tot nieuwe bronnen van kracht, vrijheid en zelfexpressie. Je krijgt nieuwe inzichten en verwerft nieuwe kennis. Ook worden je fysieke, emotionele, spirituele en mentale batterijen opgeladen. Wij nodigen je uit om een stap verder te gaan en deze inzichten om te zetten in gedrag en nieuwe habits. Want alleen actie leidt tot nieuwe resultaten in de realiteit, er is geen andere weg. Omdat je voluit wil leven, je gehele potentieel wil benutten, krachtig en vrij wil zijn.

Het Discovery Programma

Wie ben ik?

Waar sta ik?

Wat wil ik?

Wat kan ik?

Wat doe ik?

Hoe hou ik?

De Development Discovery voor jou?

man, face, identity-510481.jpg

Voor wie

Voor mannen die nieuwsgierig zijn, open staan en bereid zijn hun oordeel uit te stellen. Mannen op zoek naar inspiratie en die bereid zijn te geven. Voor wie zich verder wil ontwikkelen en op zoek is naar antwoorden in zichzelf.

sütterlin, old german scripture, write-4977852.jpg

Onderwerpen

We creëren de inhoud met elkaar. Er is een leidraad én we volgen de energie van het moment. Thema's zijn mannelijkheid en vrouwelijkheid, je rol als man in deze maatschappij, omgaan met onzekerheid, openheid, communicatie en kwetsbaarheid.

vipassana, yoga, consciousness-997078.jpg

Body- Mind- Soul

We combineren de praktijk van alledag met zachtere aspecten van spiritualiteit om in verbinding te komen en te communiceren met jezelf en je relaties.

psychedelic, brain, psychology-3818031.jpg

Opzet

We gebruiken het mentale aspect van kennis, praten en denken als ingang om gevoelsmatige aspecten aan bod te laten komen. Met jouw instemming breid je je opmerkzaamheid, inlevings- en oordeelsvermogen uit.

gear, wheel, icon-1715518.jpg

Vorm

Mentale, fysieke, emotionele en spirituele vormen wisselen elkaar af voor het ontwikkelen van je persoonlijk expressie. Door je vrijer te ervaren wordt de eigen creativiteit en intentie gestimuleerd.

wisdom, power, vision-666135.jpg

Groepsdynamiek

We inspireren, spiegelen, scherpen, motiveren en dagen elkaar uit om het beste in onszelf naar boven te halen. Leren en ondersteunen van elkaar staat centraal, ook tussen de bijeenkomsten door.

Begeleiding

Personal Coaches

Menno Molendijk

Inspirator & Coach

Menno heeft tal van mensen begeleid op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Hij is gecommitteerd aan het ontsluiten van jouw potentieel. Hij deelt zijn wijsheid en ervaring met humor en liefde.

Victor Neyndorff

Doorbraak Coach

Victor ziet zichzelf als masterstudent in transformatie en coacht succesvolle mensen en teams om doorbraken te realiseren in hun communicatie, performance, relaties en welzijn.

Ga je met ons mee?

Transformeer jezelf in fysieke, mentale, emotionele en spirituele zin

In een notendop

Praktische Info

Kennis & Inzichten

Je krijgt nieuwe kennis en inzichten onder voortdurende begeleiding van 2 coaches. Je werkt zelf aan een plan waarmee je de komende periode je wensen en verlangens gaat realiseren.

Activiteiten

Het programma is een dynamische afwisseling tussen oefeningen (meditatie, lichaams- en ademwerk, stilte, beweging, ontspanning), uitwisselingen, sociale activiteiten en fysieke activiteiten (surf, yoga etc.). Denk- en doewerk wisselen elkaar af. Je gaat weg met een persoonlijk discovery plan.

Locatie

We verblijven in een prachtig retreat center in Spanje. De vlucht op Alicante regel je zelf. We halen je op als je wilt. Woensdag avond starten we, zondag avond gaan we naar huis. We slapen met twee personen op een kamer. Vergeet je zwembroek niet!

Data & Prijzen

De retreats vinden plaats van 15-19 juni en van 5-9 oktober 2022. De investering in jezelf bedraagt € 2475,-. Dit is inclusief intake, begeleiding, oefeningen, tools, activiteiten, maaltijden en drankjes en 4 overnachtingen.

Bereik de volgende resultaten

The Development Discovery Spain

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op!