fbpx

The Development School

The development woman

Always Under Construction

Een cadeau voor de vrouw

Als vrouw ben je op zoek naar inspiratie en verdieping. Om je op te laden om met hernieuwde energie en verbinding de wereld weer in te gaan. Om een verdieping in jezelf te vinden en daarmee van betekenis te zijn voor de dierbaren om je heen. 

The Development Woman is een krachtig cadeau voor iedere vrouw. Een sfeervolle ceremonie die het bewustzijn van vrouwen markeert. Drie dagen met rituelen, oefeningen en wijsheden over de vrouw, voor de vrouw.

De kracht van de vrouw

Soms is het noodzakelijk je terug te trekken met gelijkgestemden om je op te laden. Om je weer te bekrachtigen in het vrouw-zijn tijdens periodes van verandering en transformatie. 

Vrouwen hebben elkaar nodig om elkaar te ondersteunen. Weg van jaloezie of strijd. De tijd is aangebroken dat we als zusters mogen staan in onze kracht en onze vrouwelijkheid mogen vieren. Tijdens de eerste dag ontvang je the 13th rite of the womb, in de lijn van de Munay Ki-initiaties. Deze kan je daarna ook doorgeven aan andere vrouwen.

Het werken met energie

Leer de tools om je energie te verhogen, negatieve banden los te laten en te helen, je energie te beschermen en leer hoe je als vrouw je kracht kan bundelen. Om ons energetisch lichaam te helen (our luminous body), is het nodig blokkades op te lossen. Meestal worden energetische blokkades ervaren in diverse relaties. Je kan dit zelf leren transformeren in jouw eigen energie-lichaam waardoor je je emotioneel vrijer voelt.

Het is belangrijk dat een vrouw leert hoe ze zich kan centeren om bloeiend in haar kracht te kunnen staan. Ook is het essentieel om te weten hoe je jezelf beter kan beschermen tegen negatieve energie van de buitenwereld, waardoor negatieve emoties de overhand hebben. Leer praktische tools om hier mee om te gaan.

3 circle dagen voor de vrouw

De kracht van de vrouw

Vrouwen hebben elkaar nodig om elkaar te ondersteunen. Weg van jaloezie of strijd. De tijd is aangebroken dat we als zusters mogen staan in onze kracht en onze vrouwelijkheid mogen vieren. Tijdens deze sacred women circle-dag ontvang je the 13th rite of the womb, in de lijn van de Munay Ki-initiaties. Deze kan je daarna ook doorgeven aan andere vrouwen.

Energetisch Banden zuiveren

Tijdens deze dag ontvang je 3 bijzondere initiaties, afkomstig van de Inca traditie uit Peru. Deze eerste twee Munay Ki-initiaties helpen je voor te bereiden voor werkelijke vernieuwing in je leven. De inwijdingen werken door in je fysieke-, mentale-, emotionele en spirituele lichaam.

De eerste initiatie is de ‘Healers rite’ (Hampe Karpay). In deze initiatie wordt de helende kracht van je handen geactiveerd. Deze initiatie verbindt je met de earthkeepers uit het verleden. De tweede initiatie is the ‘Bands of power rite’ (Chumpi Karpe). Tijdens deze initiatie worden 5 banden van beschermende kracht in je energielichaam geïnstalleerd.

Intimiteit

We hebben er allemaal wel eens van gehoord: ‘tantra’. Wat is het nu precies? Hoe mengt spirit zich met seksualiteit? Hoe verdiep je je intimiteit? Op deze derde dag doen we chakra meditaties en rituelen voor de liefde. For women only.

Begeleiding door Dorien van Nieukerken

Dorien is een gedreven vrouw. Gedreven om te groeien in haarzelf, en groei mogelijk te maken voor anderen. Gedreven om haar blik steeds meer te verruimen naar de wereld en naar haarzelf en naar dat wat ze nog niet ziet en weet. Groei is alleen mogelijk als geest en hart zich kunnen openen. Gedreven door een grote dosis creatieve energie, ziet ze altijd mogelijkheden die ze graag concretiseert. Ze bewondert het potentieel en de schoonheid die in ieder mens aanwezig is, zichtbaar of onzichtbaar.

Dorien is oprichter van Heart House, een ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Kijk voor meer informatie op www.hearthouse.nl

Haar hele leven heeft Dorien gewijd aan het leven op zielsniveau. Met een spirituele wijsheid, praktische ervaring en met een onovertroffen oog voor schoonheid en bezieling leeft ze haar missie om mensen met elkaar te verbinden. 

Het programma is ontwikkeld nadat ze zelf door een transformatie was gegaan en meer emotionele en mentale vrijheid vond na haar scheiding. Tijdens haar reis bij de Sjamanen in Chili had ze zoveel krachtige tools en inwijdingen overgedragen gekregen dat ze deze direct wilde delen.

Er zijn 3 reeksen beschikbaar. 

  • zaterdag 21 mei, donderdag 26 mei, maandag 6 juni
  • donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 augustus
  • vrijdag 21, zaterdag 22, zondag 23 oktober 

Vanwege het intieme karakter is er een beperkt aantal plekken beschikbaar

Sommige 3 dagen zijn verdeeld over een periode van een aantal weken. Andere reeksen worden in 3 dagen achtereen gegeven. Kijk bij de data wordt jou het beste past. Iedere dag komen we van 9.30 uur tot 17.30 bij elkaar.

De bijeenkomsten vinden plaats in het door Dorien opgerichte centrum voor Welzijn & Inspiratie; Heart House, Huizerweg 54 in Bussum. Kijk voor meer informatie op www.hearthouse.nl

De investering in jezelf voor dit programma van 3 dagen bedraagt € 595,- incl. BTW (excl. BTW indien zakelijk). Dit is inclusief locatie, lunch, ceremonies, koffie en thee.

Tevens ontvang je het boek Soul Mirror van Dorien, een handleiding om te leren zien vanuit het hart. ‘The Soul Mirror allows you to see yourself in the other. You realize that each of us is because others are. ‘ – Deepak Chopra

Vanwege het intieme karakter is er een beperkte capaciteit beschikbaar. Indien er geen plek meer voor je is, kom je automatisch op de wachtlijst en krijg je bericht wanneer de volgende circle start.

"In mijn programma’s gebruik ik eeuwenoude rituelen, methoden en technieken die hun waarde hebben bewezen. Op deze manier worden diepere bronnen ontsloten en komt er letterlijk nieuwe energie en leven vrij."
Dorien van Nieukerken
Inspirator

Wat anderen zeggen

Simone Galavazi (Dr. Jurriaan)
Read More
‘Omdat wij vrouwen zo ontzettend veel van elkaar kunnen leren wilde ik heel graag een keer naar de ‘sacred woman circle’ in de Heart House. De kracht van Sisterhood’ gun ik de vrouwen om mij heen natuurlijk ook, dus heb ik 5 vriendinnen meegevraagd. Dorien is een inspirerende vrouw die op deze dag haar waardevolle levenslessen en inzichten deelt. Enthousiast, dankbaar en gemotiveerd reden we weer terug naar huis na deze bijzondere ervaring. Een absolute aanrader!’

wees welkom

Ga met me mee op de reis naar vrouw-zijn

Heart House - Centrum voor Welzijn en Inspiratie